Törölt nick
2003.10.23
|
|
0 0
346
|
Meg azt nem ertem, hogy egyreszrol ott vannak a szakertok, akik a 8 honaposan meg nem forgo babara ramondjak, hogy lusta, majd elkezdi, aztan kiderul, hogy mar el is kestek es egy kis gyogytorna kellett volna csak, hogy a bababol sokkal tobb is lehessen, masreszrol a szakertok, akik a 4 eves orokmozgo fiugyerekre raakasztjak az elmaradt jelzot, mert nem szeret egy helyben rajzolgatni. Kozeput???
Fejlesztes (mar ha egyaltalan).
Az enyemnek van egy ikeas rajztablaja, amelle nem kell leulni, egyik oldala fekete tabla, masik oldala magneses. Amelle neha magatol is odaall festegetni. Aztan masik trukk, en a dolgozobol vittem neki haza elrontott A0 A1 meretu rajzokat. A plotterpapir a sima rajzppirnal masszivabb es ezek jo nagyok is voltak. Az egyik oldala hasznalt de a masik hofeher. Ezt a padlora teve kezzel-labbal festettunk, korberajzoltam es o berajzolta a testreszeit, falra rajzszogeztem es arra rajzolt. Vegulis ha belegondolok az enyemek nem a rajzolassal van baja, hanem az ucsorgessel. :) Es a ceruzafogassal, de azt minden valamirevalo magyar tanitono 6 eves kor elott tiltja. Vegyel neki marokzsirkretat, azt konnyebben megfogja a kis keze. Vagy azt a haromszog metszetu nagy ceruzat. |
Előzmény: bobus (341)
|
|