Atteeharp Creative Commons License 2003.10.22 0 0 187
"Természetesen meg lehet ezt tenni, de minek, ha van könnyebb módszer. :)"
Azert, mert tudom, hogy nekem mekkora sikerelmeny volt, amikor mindezekre magamtol rajottem, es sokkal alaposabban tanul meg az ember olyat, amire magatol jon ra. Ez massal is igy van. En meg nem olvastam, hanem tapasztaltam:))
Masreszt felporget, es meg jobban beleveted magad az egeszbe.

"...akkor a hallásom rongálom azzal, hogy..."
En kizart dolognak tartom. Olyan szinten bantja az ember fulet az ilyen, hogy el sem hiszed. Aki ezt nem veszi eszre 1 perc utan, az azt sem hallja, hogy mit is jatszik a zenehez, es hogy lesz tobb a zene az o jatekaval. Jo hallas nelkul szerintem olyan zenelni, mint torott labbal futni.
2nd pos - masodik szivott passzol-e a zenere
1st pos - elso/negyedik fujott passzol e a zenere

"Ne mondd, hogy ez hülyeség, mert ezt harmonicalessons-on olvastam."
De azert en csak mondom, nem baj?:))) Lehet, hogy mert en nem onnan tanultam(tanulom), hanem zenebol? ...
Hm. Atgondolom... Igazad van, ha az elso par szamrol van szo(mondjuk 2 szam), amire megprobalsz rajatszani, de szerintem te mar ezen tul vagy. De a te dontesed, hogy a kenyelmesebb, vagy a hasznosabb utat valasztod.

"Nos ha kicsit jobban megnézted volna, rájöttél volna, hogy az nem a fekvések táblázata, hanem..."
Hm...Ennyire bunko lettem volna? Akkor _bocs_!
Egyebkent elsore is jol megneztem. De "ha kicsit jobban megnezted volna" :-]... Szoval legyen igazad, de akkor a "Key of Harmonica for 2nd Position" oszlopot azert tettek bele, mert unatkoztak??
Szoval szerintem a tablazat nem kovetkezetes.

"Sot, ha jol tudom (bar errol csak olvastam), van negyedik fekves is :)" Persze hogy van 12, elvegre annyifele diatonikus (dur) hangszer van, de en ugy ertettem, hogy hasznaljak is.

OK. Befejeztem. Ha ram hallgatsz, azt csinalsz, amit akarsz :)

Attee
http://attee.tk
--
A tevedes jogat fenntartom.

Előzmény: cSABA (186)