Angiszeged Creative Commons License 2003.10.21 0 0 163
, nem én kezdtem el hozzátáplálni, hanem a kórházban kapta a sárgarépát Persze, mert vírusos hasmenése volt napokig.

Két és fél hónaposan kapta első bébiételét, barackot, orvosi tanácsra, hátha attól felhígul a széklete. Nem jött be, nem kapott többet. Utána megpróbáltuk az almát, az sem. Viszont szerette, ízlett neki, így amikor már nem volt anyatej, 3 hónaposan kezdte el kapni a gyümölcsöket rendszeresen(ne úgy értsd, hogy gigászi mennyiségeket. Csak szépen, fokozatosan)
KEzdő Anyukák 16931hsz.
Mi gyermekorvosi felügyelettel már két hónapos kora előtt elkezdtük a gyümölcsöket, mert Bencinek nem elég a tápszeradagja, többet meg nem akarunk neki adni. Mi most kezdtük a zöldfőzelékeket. (Három és fél hónapos) Kaphat spenótot, brokkolit, salátát, sütőtököt, krumplit, paradicsomot. Gyümölcsből kap körtét, szilvát, áfonyát, málnát, barackot.

??? most melyik az igaz, és melyikre reagáljunk? Én spec az 1re reagáltam, és a többiek is azon akadtak fel. De asszem hagyjuk is...

JA, és Bobus! NEm akartam a kezdőkbe reagálni, mert fortyogó vita volt, és én ismerem Shusyékat, minden másban szimpatikusak nekem, nagyon aranyosak, de én több összetevővel is tisztában vagyok, és szerettem volna mindezt szépen, nem bántóan, hanem építő szándékkal közölni. Asszem nem jött össze.

Előzmény: Schusy (115)