El_Camino Creative Commons License 2003.10.20 0 0 2903
Itt az én beszámolóm:

Este 6-kor nagy tömeg a Főnix előtt-alatt-mögött-mellett. Kapunyitáskor mindenki a főkapun akart bejutni de a szemfülesebbek észlelték a nyitott oldalajtókat. A büfék előtt perceken belül iszonyú sorok kigyóztak de szerintem kezelhető volt a tömeg.
Meglepi: A biztonságos ember mindenkinek felhívja a figyelmét hogy a dohányozás tilos ennek következménye: mindenki rohan "pisilni", a retyóban a piszoárok nem látszanak a füsttől.
Villanyoltás után pár peccel a csarnok is megtelik füsttel mivel a sötétben mindenki rágyujt.
A Gamma réj pontosan 8-kor kezd és rendesen hajszolja a nézőket kábé 3/4-ed kilencig.
Sokan panaszkodnak hogy a bass és a dob elnyom minden más szinpadi produkcijót, (talán a látványt nem) mi a második emeleten szemben a szinpaddal ebből semmit nem érzékelünk. Egy gyors (kábé félórás) szinpad szerelés után beindul a Maiden.
Dickinson "mint az őrült ki letépte láncát" nyargalászik-ugrál a szinpadon többször necces hogy nem e fog lezugni a közönség közé (de nem) A Szinpad egy várat formáz jobbról balról kifutóval hátul bástyákkal középen pedig egy várkapuval ami vászonból van és mindig cserélődik az épp aktuális nóta Eddie motívumával.
A No More Lies alatt meg is jelenik Eddie1 , betipeg a szinpadra körbemutogat a közönségen és igen barátságos, a szeme vörösen izzik és a DoD-jelmez van rajta. A nép nagyon örül neki!!!
Közben a hangmérnökök megigazítják a cuccot mert az első pár nótához képest jelentőset javul a hangzás. Eddie2 nem t'om mejik nótánál tünik fel ismét de ő jóval hatalmasabb mint a tipegős mert a fent emlitett várkapuban jelenik meg és csak derékig látszik viszont ezúttal kaszát is hoz magával. Szeme kéken izzik. Megmutatja hogy hol van a közönség és lóbálja hozzá a kaszát.
Dickinson többször is jelmezbe bujik hol Ő a kaszás (lásd DoD borító) hol pedig egy karosszékben ül és álarcot ill köpenyt huz.
kábé másfél-két órát nyomnak le.

Én igy láttam