Bruce Dickinson Creative Commons License 2003.10.20 0 0 2901
A déli sebes vonattal jöttem 2 haverral le Debrecenbe. Gondoltuk majd találkozunk
maidenesekkel és jól elütjük az időt, erre x idő után értelmi fogyatékosokat ültettek
nevelőik a fülkébe :-oo és higgyétek el, nem ők, hanem a nevelők voltak full gázosak:-o
na mind1..mi közben söröztünk, borozgattunk:)
leszállunk találkozunk még 2 haverral és megyünk ki a koncertcsarnok felé.
A Főnixszel szemben volt 1 kocsma, ahol ültek is, de maideneseket nem engedtek be, vagy
nemtom mi volt a hepaj, mindenesetre a góré üzleti érzéke nulla, az biztos, gondolom
be volt sz@rva, hogy szétszedjük a kocsmát:D mindenesetre sokkal jobban jártunk igy, mert
a benzinkútnál balra fordulva találtunk egy vendéglőt, a nevére nem emléxem, H-val
kezdődött - külsőre drágának tűnt, de az áraik tűrhetőek voltak - bemegyünk - sör meg
szabolcsi szilva kikérve - dumálunk..Rajtunk kivül senki Maidenes arc nem volt, helyi "civilek"
emésztettek békésen:) 1xcsak jön a góré, hogy nincs-e nálunk Maiden kazi, mert akkor betenné
a hifibe, mintegy hangulatcsinálónak a koncert előtt:-o huhh..a hely nem úgy nézett ki, mint
ahol valaha is akárcsak rockszám is lement volna, elsőre nem is értettük, majd
pár pillanat múlva előkapartam egy Best of Beast kazit és odaadtuk neki és le is nyomta
becsülettel, a jó számoknál pedig rendesen fel is nyomta a hangerőt, le is voltunk padlózva,
hogy ilyen nincs:-o a fickó üzleti érzéke ragyogó mit ne mondjak, mert ahogy betette a kazit
(kint is volt hangfal) elkezdtek fekete polós alakok szállingózni a vendéglőbe,1 óra múlva meg is
telt a hely:))) közben már egész jó hangulatunk volt a sörtől, zenétől, pálesztól, mikor
megjelenik a góré és megkérdi, hogy kié is volt a kazi? Enyém! Na akkor a cég ajándéka -
mondja - és egy literes korsóban kihozott csapolt sört :)))) finom, hideg Stellát asszem,
nyamm:))) bár megfogadtam hogy koncert előtt nem iszom sok sört, de hát ezt nem lehetett
visszautasítani és persze nem is akartam;) aztán az lett, hogy a haverokkal megosztva
fogyott el az ingyen sör:) ezután az új lemezt is betetettük a hifibe, de közben indulni
kellett, igy végig nem hallgattuk - az egyik asztaltársaság mondta is, hogy maradjunk még,
mert milyen zene vár rájuk ezután :D de hát indulni kellett...:)
aztán beértünk, és a csarnok télleg király, leültünk, majd az egyik emberkével bementem
a dühöngőbe és elkezdődött a koncert:)