Hi Maidenesek!
Nah ez is megvolt, asszem nem mondok nagyot, ha azt állítom, életem
egyik legjobb, ha nem a legjobb koncertjén voltam!!! A Maiden fantasztikus
volt, de a Gamma Ray se volt rossz (Heavy Metal Universe pl. közönségénekeltetéssel)!
A Gammán a 10.sor környékén voltam tök középen és ott jól el is tomboltunk, már akkor
király volt a hangulat.
Aztán jött az intro majd a Wildest Dreams és elszabadult a pokol, mki elkezdett
nyomulni előre, majd vissza és újra előre - huhh..akkor kimentem a jobb szél felé, mert
levegőhöz is akartam jutni:) igy a koncert további részében a jobb szél 4.sora körül
voltam. Itt ugyan nem volt akkora őrjöngés, mint bent, de azért ahol kellett, ott
üvöltöttek rajtam kivül is:) Bruce és Janick elég soxor kijött hozzánk is, így egy
szavam se lehet:) és Nicko kivételével:( láttam mindent!
A számok listája már be van írva - a Lord of.. nekem nem hiányzott, a Montségur
lehetett volna helyette..de igy is jó programot nyomtak! Az új számokat is nagyon
jól nyomták, a régiek meg hajajj...
A Dance of Death-nél jó kis maszkban és köpennyel, a Paschendale-nél világháborús
egyenruhában nyomta Bruce - itt a háttérben szögesdrót is volt:)
A Fear of the Darknál őrület volt, a végén azt hittem meghalok:) de aztán jött még
az Iron Maiden is...:) Nagy tombolás volt még a BNW-nél, Hallowed-nál is!
Ráadásnak jó 5let volt a Journeyman szvsz és a közönség egész jól fújta a szöveget,
de a No more lies-nál is és ez király!! Asszem q. jó koncerthangulat volt, Bruce-ék is
élvezték, ezt lehetett látni - sokkal jobban, mint nyáron! Ez egy jobb koncert volt,
de nyilván fedett stadionban jobban is szólnak.. A diszletek királyak voltak és
Eddie is :))
A végén meg 666 és a Run to the Hills - hehh..állati volt!!
Bocs csak szuperlativuszokban tudok beszélni, óriási élmény volt, nagy koncert,
látszott hogy a Maiden se csak úgy lenyomta a bulit!! A Hallowed Be Thy Name-s poén
meg jópofa volt:))
Gers mennyit bohóckodott megint:D Bruce meg 2 karnyújtásnyira állt tőlem a szinpad
szélén - képzelhetitek, mi volt ott - aki nem jött bán6ja!!!
És most sokat szövegelt Dickinson - asszem elégedett lehetett a közönséggel:D de
jók voltunk mi is, ez tény - nagy buli volt!!!
kár hogy magyar zászlót nem dobott be senki, csak szlovákot vagy milyet..
Kb. 100 percet nyomtak, a Gamma 50-et és király volt!
Van 1 jó storym a koncert előttről, mingyá beirom :)