Schusy Creative Commons License 2003.10.20 0 0 31
"Kicsit lazabban kellene venni ezt az egesz gyerek-dolgot,mert ha mindig gorcsosen figyelunk,a gyereknek sem teszunk jot."

Ebben teljesen egyetértek. Nagyon sajnálom azokat a gyerekeket, aki a mai divatok szerint nőnek fel. Egyáltalán nem biztos, hogy nem lesznek allergiások, hiszen legtöbb esetben az allergiát a szennyeződések okozzák.
Ott van pédának a kishugom, aki 11 hónapos koráig csak szopott, és ugyanolyan allergiás, mint mi!!!

Viszont az nagyon valószínű, hogy sokkal válogatósabbak lesznek és finnyásabbak.

Én azt vallom, hogy ad1, minden gyerek tudja, mi a jó neki. Ami nem jó, azt nem eszi meg. Haa még gyengék a csontjai, akkor nem áll fel. Ha felállítjuk, tiltakozik. Ha nem tud ülni, hiába ültetem fel, el fog dűlni, vagy sír.
Ad2, minden anya érzi, hogy mi a jó a gyerekének. Én sem adok neki csapvizet mert tudom, hogy arzént tartalmaz. Érzem, hogy nem lenne jó neki. nem adok neki tehéntejet, mert érzem még korai lenne. Nem adok neki több tápszert, mint ami muszáj, mert tudom, hogy káros lenne.

Az én gyerekem nem steril, nem is volt beteg. Míg sorozatban látom, hogy azoknak az anyukáknak a gyerekei, akik nem vitték ki a gyereket hat hétig a levegőre, akik még egy évesen is sterilizáltak mindent, hogy úgy mondjam, láncbetegek. Egyszerűen nincsenek arra felkészítve, hogy ez a világ minden, csak nem steril.
Ezen totál ki tudok akadni. Egy jó példa a steril gyerekek anyukáinak gondolkodására: "Akkor sem venném a számba a fiam cumiját, ha előtte kifertőtleníteném a számat" Brrrr.

Schusy

Előzmény: Gabiiiiii (27)