Nagynulla Creative Commons License 2003.10.20 0 0 26
Persze, tudom. Írtam is, hogy amit ki lehet védeni, azt tegyük meg. Ha nem muszáj, ne kockáztassunk.
Bár az én fiam úgy lett tejallergiás, hogy nem kapott tehéntejet, csak anyatejet. Ilyen is van.
Én például sosem ettem parlagfüvet, mégis allergiás vagyok rá! Jó, ez csak vicc volt.

Angi! Most őszintén, le lehet élni úgy egy életet, hogy állandóan arra figyelsz, miben mi van, és az mit okoz? Baromi fárasztó lehet.
Bár most én a Pankánál nagyon megnézem, hogy mi van abban, amit eszik.
Például így jöttem rá, hogy a védőnő által javasolt Danoninó nem joghurtból van. Tejfehérje koncentrátum, tejpor, meg isten tudja mi minden vacak van benne. Lehet, hogy keverem, de az biztos, hogy egyetlen danone termék sem szintiszta joghurtkultúra. Amit Panka eszik, az viszont az, és E jelű sincs benne, csak a joghurtitalban van egy.
Azaz, ha valaki olyan joghurtot ad a gyerekének, az olyan pont, mintha tejet adna. Arról nem is beszélek, hogy a bébi ételek nagy %-a tartalmaz tejport. Mi ezt is kerüljük.
Szóval én nem fogok senkit a tejre rábeszélni, de azért ne keverjük össze a ciánnal.

Egyébként én azóta nem ettem TIC-TAC-ot, mióta egyszer véletlenül elolvastam mi van benne.:-(((

Előzmény: Angiszeged (24)