Sziasztok!
A Jánosba úgy beutalóval kerültünk (az orvosunk előre megírta, mert mennie kellett miután másfél órát nálunk töltött, és még kb. 3 órát töltöttünk itthon itthon a gyerekkel, ezalatt telefonon egyeztettem az orvossal).
A Gyerekosztályon voltunk (tényleg csak a megnyugtatás végett elmondták, hogy alatta van intenzív osztály is).
Több baba-mama szoba van, 1 fizetős (saját tusoló) talán 2 kétszemélyes, 2-3 négyszemélyes van (=2 baba+2 mama).
Az otthon kapott 30-ashoz 70 Rectodeltet (ez szteroidos) kaptunk érkezéskor+ inhalálás Paxyrasollal és még vmivel. Azért kellett 6 éjszakán át bentmaradnunk. mert a második éjjel egy nagyon erős roham jött egy kis asztmás jelleggel megspékelve (tehát levegő se ki se be), ekkor kapott intravénásan szteroidot.
Ezután fokozatosan csökkentve: Rectodeltet, paxyrasolos és sós inhalálást, Solmucolt, Tavegyl szirupot. A párologtató nem volt olyan hatékony, de nyitott ablaknál tudtunk aludni, és napközben is sétálhattunk kicsit.
Én a nem fizetősben voltam, kényelmes ez is: mosdó+a baba fürdetéséhez kád van bent, szekrény asztalka (minden elég kopott, mert nincs sok pénze a kórháznak, de tiszta, rendes-bár ez talán a minimum).
Ha sietnetek kell ne a főbejárattól közelítsétek meg, mert nagyon messze van, hanem a virágkereskedés mellettin menjetek be.
Még folytatom, de csimota igényt tart rám.
Beigli