Gyárfi
2003.10.20
|
|
0 0
2887
|
Üdv!
Végre beértem a munkahelyemre, kicsit messze van Pest Debrecentől, de ezért a buliért érdemes volt elmenni odáig. Ez volt a 3. Maiden koncertem, de eddig ez jött be a legjobban, hatalmas hangulat, látványos színpadi elemek és a mind az új, mind a régi számok nagyon ott voltak, bár tényleg voltak bakik, ezexerint nem csak nekem tűnt fel.
Nekem középen, a 3. sorig sikerült előreküzdenem magamat, eléggé közelről láttam a srácokat, látszott rajtuk, hogy nagyon élvezik a koncertet.Mi simán bejutottunk a csarnokba, igaz egyből egy oldalsó bejárat felé vettük az irányt.Relikviát persze megint nem sikerült szereznem, de legalább az egyik srác a társaságból egy Harris-es csuklószorítót begyűjtött.
El_Camino!
Mégegyszer köszi a plakátot (egy külföldi meg akarta venni tőlem a koncert után, de nem adtam oda :) ), szerencsére simán hazaértünk, bár csak olyan 1/2 4 körül sikerült ágyba kerülnöm. Nagyon korrekt kis hely ez a Fácán (kellemes muzsikák, csocsoasztalok, na és a 150 ft-os üveges Holsten), ha esetleg valamikor Pesten jársz, akkor szólj, aztán összehozunk valamit.
|
Előzmény: El_Camino (2884)
|
|