vasmacs_ Creative Commons License 2003.10.20 0 0 2868
Először is nagyon nagyon sajnálhatod, hogy nem nem tudtál jönni, bár ezt gondollom nem kell mondani :-)) Nagyon iszonyat jó volt!!! :-))) 1., Gamma Ray: eddig csak névről ismertem, de nem az én zeném... kb. háromnegyed óra volt. 2., kb. teltház volt (nézd meg mennyi a Főnix befogadóképessége :-))) 3., amiket nyomtak, így hirtelen: Wildest Dream, Can I Play With Madness, The Trooper, Dance of Death, Rainmaker (eddig biztosan így volt), innentől amire emlékszem (összevissza lesz:-)): Paschendale, Brave New World, No More Lies, Fear of The Dark, Iron Maiden, és a lezárás Journeyman, Number of the Beast, Run to the Hills. Ezen kívúl volt még vagy 3-4, amire nem nagyon emlékszem, mert időközben rosszul lettem... :-( Fantasztikus díszletek voltak (az egész színpad egy vár volt), főleg a Paschendalenél, amikor Bruce egy katonának öltözve énekelt, vagy a Dance of Deathben, amikor Kaszásnak öltözött (kasza nélkül) :-)) Eddie a No More Liesnál jött be, most egy Kaszás (kasza nélkül) volt. A háttérben felemelkedő bábu most is az Iron Maidennél volt, mint a Summer Rockson, az is egy Kaszás (ő már kaszával :-) volt :-))), aki végigmutatott az egész közönségen :-)))) Volt egy mókás rész is, amire részben emlékszem, részben mesélték, hogy bejelentették, hogy eljátszák a Hallowed Be Thy Name-et, és nem azt kezdték el, hanem talán a No More Liest, de ez nagyon nem biztos :-)) Nekem legjobban a Can I Play With Madness, Dance of Death, Paschendale (!), No More Lies, Fear of The Dark (!!!!!!! :-)) tetszett. De mind1ik nagyon jó volt!!! Fantasztikus koncert volt! Nem tom, hogy mikor kezdték, de úgy 11 körül lett vége. Vagy nem :-)) Azért van ilyen sok smiley, mert nagyon vidám vagyok, hogy egy évben kétszer is láthattam a heavy metal isteneit!!! Talán ez még jobb volt, mint a Summer Rocksos...
Előzmény: elcondor (2864)