Ferenc(hurrikán) Creative Commons License 2003.10.20 0 0 2108
Csak gondoltam beírok már ide,mert 4 napja senki sem írt.A www.metnet.hu-n szoktam általában lenni és ma csúcsot állítottam fel,mert csak ma tehát vasárnap 50-szer észleltem a fórumba,összesen pedig 400 észelelés érkezett!Olvasni is sok,és még nem is volt semmi extra az időjárásban.
Szóval eléggé igaz amit írtam,mert hétfőn és kedden csak kevés eső várható néhány mm talán,ja már hétfő van?Na akkor ma még nem várható igazán sok eső,de aztán szerda déltől nyomatják a modellek mint a veszett, 40mm csütörtök délig,dél és dk Mo-n!!Aztán pénteken és szombaton várható még 5-10mm.Ha a szerdai bejön akkor Szeged úszni fog,mert a csapadékzóna kellős közepébe rak be szerda 18h-kor.Aztán egész éjjel esni fog fél Magyarországon.Reméljük ez lesz.Én mindenesetre most még csak szerény 20mm-t jelentek ki amit várok,aztán lehet belőle 50mm is,csak azért vagyok óvatos nehogy pofára essünk.Mert az a szerdai ciklon ami hozza a sok esőt a modellek szerint még nem is látszik a műholdképen így a mozgásáról és erősségéről nem sokat lehet mondani...Az a ciklon ami meg éppen ezekben az órákban érte el ny Mo-t abból nem sok minden lesz.
Előzmény: Tozatu (2107)