Az semmi bazmeg, oldalt már szavaztatják az embereket, hogy akarunk e statiszta lenni az Egyetleneim filmben...Már látom amint Beregi Tommi beül a Jaguárba, megigazítja a Gant ingét, diadalittasan kikönyökölve végigvonul az Andrássy úton, majd az Ericsson mobiljából valami nőnek a számát tárcsázza, és közben rágyújt egy szivarra, és BonBont hallgat.
Kurva jó, komolyan, mi a faszért kell mindent túllihegni? Ez is csak egy könyv, minek film belőle? Biztos majd elmennek az Almássyba, meg a Süssbe, meg ilyen helykre forgatni, mi meg megkönnyezzük, hogy hát igen, jártunk oda, meg fasza, talán még egy két ismerős arcot is láttunk, nem tudom egyébként feltűnt-e, hogy van a könyvben egy bizonyos Lovag, aki "beindította az Underground nevű internetes zenei magazint", na most a tárgyi helyesség kedvéért, az az ÉN zenei magazinom volt, nem a Lovagé, és nem ő indította be, hanem ÉN. Kíváncsi leszek, hogy a film vége mi lesz, meg hogy csinálják majd meg, hogy ne legyen annyira nyomasztó, mint a könyv. Mert ha oylan lesz a vége, mint a könyvé, nem lesz ember, aki végignézi.