szafe2 Creative Commons License 2003.10.17 0 0 4288
most nem a kotekedes miatt csak neked akarok segiteni.

most azt irtad hogy, goodyear GT2-t volt, az egy eleg alap gumi, valoszinuleg most is azt fogsz kapni, nemhiszem hogy a teligumi dragabb lenne. namost a felniket, gumit, disztarcsat is nyugodtan eladhatod, tehat lehetsz attol meg csalo. nemhiszem hogy a biztositot ez nagyon erdekelne, neki a szamla a lenyeg, meg a rendorsegi jegyzokonyv, nem millios tetel hogy nagyon foglalkoznanak vele.
masik dolog, hogy a Renault johogy lebeszel teged a cserereol, szerinted kinek akar majd eladni teli gumit? lehet nem kell neki a plusz bevetel.

szerintem hivd fel a biztositot, vagy hat nekem vegulis mind1 ez csak egy otlet volt.

norbos:

szerintem is igazad van, kar ezt a temat igy tulragozni, meg tul ovatoskodni. nekem pl. a vezetesi stilusom es a futas alapjan a nyarigumi (Cont. EcoContact EP) 2 szezont birt ki, utanna kuka. teligumi sem hiszem hogy tul sokat kibirna, namost az a 2-3 leszedes feltetel, nemhiszem hogy nagyon artana neki. ugyanilyen rigolya a hajszalrepedes, inkabb attol feljetek a hasznalt felninel, hogy ut vagy 3mm-t azmeg 140-nel mar frankon mozgatja a kormanyt szervon keresztul is. sokkal hamarabb reped a felni ha legkulcsal jol meghuzzak, mint attol hogy telibevag valaki egy katyut.

Előzmény: zsuga666 (4286)