zsuga666 Creative Commons License 2003.10.16 0 0 4280
Na MOST arról, ami pill. leginkább foglalkoztat.
Nekem is volt 4 db jó acélfenim gt2-es gumikkal, de ez már a múlté. 15-én hajnalban valakiki takarékos üzemmódra állították a kályhámat. Rendesen alábakolták, (szerencsére) bazaltkocka+féltégla az összes kerék alá. Egy karc nincs rajta. Vitték a dísztárcsákat + a kerékcsavarokat is. Srácok ! Hogy én milyen boldog voltam !!! Vagyok is. 1. +van a drága. 2. milyen k... jó, hogy nem vettem alufelnit! Igaz, akkor már lett volna benne kerékőr is, mint ahogy ebben már lesz. Ja, szép, új Michelin gumikat kapok. Rendőrség 3,5 óra alatt volt kinn, utána 15 perc a jegyzőkönyv. Rönyó intézi az egészet. Üröm; 50 rugó önrész.
Az egész amiatt a sok idióta miatt van, (mint én :-))) ) aki téligumát akar felnistül.
Javaslat; kerékőr ! Jó minőségű, acélból való, mert az olcsó fajta kb 3x bírja el a használatot, a légkulcsot + még annyira sem kedveli.
A téligumáról viszont nem mondtam le, de igen hálás lennék, ha segítenétek olcsó pénzért felnihez jutni. Köszi.
Ja ! Ha valahol mostanság találkoztok eledó 4 kerékkel, üssétek szó nélkül. Nagyon.