kukucs33 Creative Commons License 2003.10.16 0 0 4274
"Ha otthon teszed fel az összeszerelt kerekeidet nincs pl kicentrírozva nincs leellenőrizve az állapota nincs a keréknyomásod beállítva,és még szórakozhatsz a kerékkulccsal és a emelővel is."
Nos, ha otthon cserélek kereket és nem "szakszervizben" végeztetem el ezt a bonyolult feladatot, akkor mindig le van ellenőrizve a gumi és a felni állapota, a keréknyomás, sőt, a kerék által eltakart részek, mint pl. a kerékjárat, a futómű és a fék egyes alkatrészei és nem egy olyan valaki által aki soha nem fog abban az autóban utazni, hanem általam, akinek azon az élete is múlhat adott esetben. Hidd el, többet látok, mint egy unott szerelő.
Arról nem beszélve, hogy bármikor megtehetem, este, reggel, hétvégén vagy ünnepnapon - akár naponta többször is - és nem kell rohannom, hogy odaérjek nyitvatartási időben vagy éppen várjak míg sorra kerülök.
Nekem megér ennyit.
A bontott felnikről még annyit, hogy nagyon meg kell nézni, én most kb 10 -12 darabból választottam ki azt a négyet amit végül megvettem, mindez bő 3/4 órát tartott (szemrevételezni, végigtapogatni, meghallgatni) és még annyi garanciát is kaptam, hogy a kereskedő maga mondta: a gumi felszerelése előtt pörgettessem meg a centrírozó gépen, ha valamelyik ütne vagy esetleg más gond lenne vele, vigyem vissza és kicseréli...
Előzmény: norbos (4267)