izmiri Creative Commons License 2003.10.15 0 0 1669
sziasztok

ezer kérdésem van

mit tudtok bankügyileg ? valakinek infó ? szerződést kötött már valaki azóta ?

mit tudtok módosítások fizetési ütemezése ügyében ? ma az értékesítés azt mondta az Épkerrel kötünk szerződést erre vonatkozólag. ott azt az infót kaptam, hogy a CP-vel. ti hogy tudjátok ? van már valakinek erre vonatkozólag infója ?

riasztó. az imént beszéltetetk róla. az alap terveken ott vannak a mozgásérzékelők. egyet áthelyeztetünk bútorozás miatt. ez majdnem 6 ezer forint. ha nem ktötöm be a riasztót ezzel egyáltalán kell fogalalkoznom ? ha nem lesz bekötve akkor is felszerila amozgásérzékelőket ?

tud valaki már redőny árat ? ez roppant izgat engem :)

az ájánlatunk végösszege 711 ezer lett, e-mailben részleteztem. ebből a lent részletezett 135 ezer + áfa jelentős rész. 142 ezer forint áfa sem kevés, és sajna azt is ki kell fizetni :) de 218 ezer egy bidével egybe épített wc ára, ami azért elég húzós. azt nem fogjuk kérni emiatt.
bidé ügyben van szakértő ? mi kell ahhoz, hogy ez utólag beépíthető legyen ? tudja ezt valaki ? külön vízcső ilyesmi ? sajnos az épker csak ezta szuperszónikus fajtát ajánlja, pedig elég lenne egy egyszerűbb fazon is nekünk.