Én is útban vagyok megszivodia felé...
Én sem tudok mit csinálni a biomasszával. Kb úgy a föld bő felét elborítja, eddig vagy 10 bázisomat falta fel. (most készül elnyelni európát, ahol ugye a legnagyobb a bázissürűség, úgyhogy kb további 15 bázisomnak annyi pár napon belül)
És nincs mit kutatnom! A gyártás is érdekesen zajlik - egy rohadt páncél legyártása 8 nap, amikor a bázisaim kb fele gyárnak van beállítva? Érdekes mindenesetre. Csak tudnám, miért van olyan érzésem, hogy egy gyárral ugyanennyi idő alatt lenne meg?
Az ufós küldetések is igen érdekesek lettek. Odamegyek, és szétszednek. Indulásképp be vagyok szorítva a sarokba. Jön kb 6 rakétás, meg vagy további tucat mindenféle fegyverrel. A felét leírtottam, de a másik fele egyszerre ér oda. 3 rakétás 3 különböző szögből, 2 agyzsongító, meg 2 jó nagyot sebző ismeretlen fegyver, amiből kb 2 lövés, és eszméletlen az ürge. Vazzeg. Ja, és a heavyfegyvereket meg nem engedi bepakolni. Pedig van néhány igen érdekesnek tűnő cucc. 70Mre hordó gépágyútorony meg ilyenek... Szimpla gránátvető meg ide már kevés. O:/