bocsi, hogy beleszóloka nagyok vitáába, de nem birom megállni:
>1. A Szofiban van is vannak MOL-os, DEGAZ-os, stb.
hallgatok. Honnan veszed, hogy nincsenek?
Egy szóval sem írta hgy nincsenek ott is, csak annyit, hogy sokat iskoláznak be oda a cégek...
>2. Teny, hogy tanultak nalunk olyanok, akik a GDF-en oktattak.
És ezzel mi a baj? Mivel a Ti oktatásotok specifikáltabb -ha jl olvastam az ittenieket - ezért ez nagyon könnyen elképzelhető
>3. Teny, hogy 4 kandidatus is dolgozott es dolgozik nalunk.
És? Ez miért olyan érdekes? Most van jelentősége a appirnak, vagy nincs?
Naná, hogy van. Én pl. azért nem a Szofit választottam, mert vannak olyan továbblépési lehetőségek a saját szakmámban, ahol szülséges a diploma.
>4. Teny, hogy az OM tolunk rendelt felsofokus tanterveket.
Esetleg nem Tőletek IS...? mert ugye ez nem ugyanazt jelenti,mint hogy Tőletek rendelt...
>5. Teny, hogy tobb hallgato jott at hozzank a GDF-rol.
Ez nem feltétlenül pozitivum. Ha azok mentek át, akik nem tudták volna elvégezni a GDF-et semmiképen sem.
ha azok mentek át, akik ment közben rájöttek, hogy nekik a pair nem is annyira fontos, viszont esetleg specifikusabb tudást szeretnének - ez nem minősiti a GDF-et, pusztán azt mutatja, hogy a hallgató nem tudta pontosan, hogy mit akar vagy, hogy mit kinál neki a GDF.
>6. Teny, hogy egyetem mellett parhuzamosan jarnak hozzank tanulni.
Ez megint csak azt mutatja, hogy olyanoknak jó igazán a kpzásetek, akiknek vagy nem kell a papir, vagy már megvan nekik...
Ez nem baj, csak tisztában kell lenni vele.
Egész egyszerűen más a célközönség mint a GDF-nek.
>7. Teny, hogy iszonyu erofeszitesbe kerul, hogy naprakeszek legyunk.
MInden okatási intézmény elmondhatja magáról...
A végét viszont nem szeretném minősiteni, de azt gondolom a hozzászólásodnak ezt a részét jobb lenne töröltetni, mert nem tuljó képet fest aról aki ide irta....