2 napja vettem egy Vectra-C-t. 2.0DTI
Mondhatom, nagyon kellemes vezetni. Sajnos Avensis-rol nincsenek tapasztalataim pedig nagyon szimpatikus az is.
roviden osszefoglalva:
semmi extra elmeny, semmi euforikus dolog, egyszeruen csak beulsz, megnyomod a pedalt es megy. Teljes nyugodtsaggal, kiegyensulyozottan, nem pattog, nem billeg, csak megy.
nagyon hasznos benne a tempomat es a kiporges gatlo, a sok iranyban allithato vezeto oldali ules es a fejtamla ami vegre elore-hatra is allithato.
de inkabb irom a negativ dolgokat:
- a 4 kullos kormany hosszu tavon kenyelmetlen. Jo lenne alul megpihentetni a kezet, de ott csak par ujj fer be es nem kenyelmes
- nincs semmi normalis ital tarolasi lehetoseg. Elol meg van valami pohartartonak csufolt kb 2cm mely melyedes, de abba egy pohar az elso indulasnal felborul. Hatul pedig semmi nincs. Allitolag a fullosban van valami ulesbol kinyithato pohartarto, nekem ilyen nincs. Tehat vege az ajoba tett fel literes uvegeknek... most max egy terkep fer el benne, az is csak elol mert hatul meg zseb sincs az ajton.
- a tetocsomagtarto rogziteset eltakaro kis muanyag lemez szerintem hamar le fog torni...
- nincs a hatso uleseknel vilagitas (allitolag ez is csak a fullosban van) csak az elso kozepso tukornel van 1 lampa.
- sikit ha nem bacsatolt ovvel indulok el... villog, csipog meg mindenfele.
- a CAR2005 tipusu CD-s radio ugyan 7/8? hangszoros, de csak balance allithato, elso/hatso arany nem.
Szoval osszessegeben nagyon kellemes, de ez a par aprosag kicsit bosszant... amolyan filleres sporolasok.