owen nolan
2003.10.12
|
|
0 0
628
|
tegnap egy 11 fős társaság keretében kiruccantam bécsbe egy laza koncertre. hm, előtte lévő nap sikerült aludnom 4 órát a koncert napján 2-3 órát szal elég húzós lett a hétvége :-) koncert előtt egy kis virgin megastore látogatás, aminek a végén újfent megállapítottam, hogy kurvára tele van a tököm a filmekkel, vettem 0 db dvd-t :-). majd kezdetét vette az ivászat egy hangulatos kis parkban... :-) majd jött a koncert 3 zenekarral. az első szarul szólt és unalmas volt a nevüket se tudom. aztán jött a NINE. kiket most hallottam életemben először és gyomorszájon rúgott a zene, majd kitépte a szívemet, köpött rá egy jó nagyot és eldobta jó messzire és jól ott hagyott magamban azzal a hihetetlenül gyönyörűséges zenével, amit belenyomtak az arcomba... jaaaj, de durván kurvára jóóóó vooolt!!! már ezért a zenekarért megérte az egész kibaszott út ami szinte végig röhögéssel és marhulással telt el. aztán jött az uccsó zenekar az ENTOMBED. uh de súlyosan szigorú volt, zúzás a legmagasabb fokon, és erővel, jaj. atomjaimra estem szét és még azóta se igen sikerült magamat összerakni…
na egy mondatban összefoglalva: pfuj de gusztustalanul kurvára jó volt a hétvége, áááááhhhhhh!!
(a hétvége tanulsága: nézzetek kevesebb filmet és netezetek kevesebbet :-)) |
|