szvsz jó felé indultál el amikor az üzemidővel számolgattál, hasznos következtetéseket lehet levonni.
nekem ez a második thalicskám (1. 1,4 8v, mostani 1,4 16v) és összesen kb50ezer km-t tettem meg velük. mind a kettővel azonos fogyasztást tudtam produkálni: 7-7,5 többnyire, csakhogy a mostaniban több erő van és jobban gyorsul, amit ki is használok:) tehát jobb a relatív fogyasztása.
A mostmár lassan 2,5 év talicskázás alatt sokmindent kipróbáltam, mert nekem is bolondériám a fogyasztás. A hamar felváltás bizony nem jó, mert nem az optimálsi fordulaton járatod a motort így nem az optimális teljesítményét adja le, tehát egy gyorsításhoz több energiát (benzin) használ fel. (ha kipróbálod hogy 50-nél 4-esben meg 5-ösben gyorsítasz egyet 70-ig akkor Te is érezni fogod a motoron a szenvedést. 5-ösbe csak akkor rakom fel ha várhatóan hosszabb ideig azonos sebességgel fogok haladni. az 5-ös nem gyorsításra való:)
A másik ami eszi a benzint a sebesség, 90-nél 5-ösben mintha visszafele pumpálta volna, nem akart fogyasztani, a mutató nem mozdult sokáig:) Autpálya kiló60 az meg rendesen eszi. Csak azt kell kiszámolnod, hogy amennyit időben nyersz az megéri-e neked a benzin árát. Nekem (bp-Szeged) 10 perc összidő növekedés (160 vs 140) levitte a fogyasztást jó pár tizeddel. nekem megérte.