Yosser2
2003.10.11
|
|
0 0
375
|
Hmm én a 80 as években voltam gyerek, és volt osztály vigyázz, ennek ellenére nem érzem magam baltás gyolkosnak...
Szerintem az ilyen baltás gyilkosos dolgok gyökerét eléggé máshol kell kereseni. Szóval nem lehet minden probléma okát az éppen álltalunk tárgyalt dologra vissza vezetni... Ez épp olyan mintha azt mondtad volna hogy mivel a 80as években a gyerekek több fagyit ettek mint ma, biztosan több lesz közülük a kukás. ( ugyanis megfázott a torkuk nem lehettek énekesek..... )
Tanári téma: Attól még mert egy pszchiológus leírt valamit az nem feltétlen igaz. Másodszor, te férfi vagy, ahogy én is biztosan más szemmel ítélsz meg egy női tanárt mint egy férfit...
Hadsereg: Az egész védelmi koncepcióval ott a baj, hogy az Alföld védhetetlen megfelelő légi támogatás nélkül... Ehhez pedig repülők kellenek. És ne mondjátok hogy majd a Nato küld.. Csak akkor támad minket valaki meg úgyis ha a Nato már nem tud vagy nem akar küldeni, tehát az ilyen esetre kell készülni. Tehát ha nincsenek röpcsik az alföldi páncélos hadosztályok, csak nagy drága grillsütők lesznek...
Hirtelen ennyi.
Yosser |
Előzmény: corporal (373)
|
|