EverIce Creative Commons License 2003.10.10 0 0 51
Úgy látszik a nem lehet megállítani a pre-gold terjedését. A 7wrz.hu már láttam, hogy mind a forrást mind a betát le lehet tölteni. Itt akár véget is érhet a történet. Aki meg akarja szeretni a hl2 azt most már megteheti.

Én azért reménykedem, mint a doom3 alfanál itt is egy idő után el fognak ülni a dolgok. Bár az igaz, hogy engem azóta már egy fikarcnyit sem izgat a doom3, mert megnéztem. Így próbálom elkerülni ezt a hl2 verziót is.

Ám a legszomorúbb a dologban, hogy ez a hekker nincsen magánál. Tettét most azzal igazolja, hogy ő a nagy itélkező látni akarja térden csúszva a Valve-t: "Isten vagy mert elloptál mindent amit lehet, és igen hazudtunk mert nem tudtuk volna befejezni szept 30-ra a játékot. " Ezek aztán bűnök, de a más szellemi tulajdonának ellopása az nem. Ilyen buta ember, és mégis mennyi szaktudása van.

Talán a gamespy volt egy cikk, ahol az egyik fejlesztő mondta, hogy hála ennek az okos gyereknek, mostantól kezdve több időt fordíthatnak a biztonságra mintsem a játékok fejlesztésére.

Mi lesz a hl2-vel ? Látunk e még 1.0 verziót ? Én a helyükben gyorsan kiadnám a szingli verziót, és a multit majd akkor amikor átírták a cheatprotectiont. Valószínűbb az, hogy egy évre teljesen bezárkózik a Valve, hírzárlat, etc etc. Egyetlen közleményük : when it's done lesz.