majola Creative Commons License 2003.10.07 0 0 128
Mostanság semmi újat nem csinálunk, sőt őszintén szólva a hétvége hatására rááltam a fegyelmezőzésre. Talán holnap viszek ki megint gombát keresni. Egyelőre úgy tűnik, hogy otthon mindig megvan, terepen nagyon nyögvenyelős. Nem tudom: akkor hibázok-e nagyobbat, ha ilyenkor segítek neki (nem rámutatok a gombára, de a helyes irányba küldöm), vagy ha abbahagyatnám a munkát ha nem megy. Ez utóbbit még nem próbáltam, mondván hogy legyen mindig sikerélménye, de így fennáll a veszélye hogy rászokik és számít a segítségre. Szerinted próbáljam ki? Úgy képzelem hogy semmi stressz, csak vége a munkának, póráz, nincs jutalom, megyünk haza. Otthon talán azért is keres jobban, mert ott vacsi előtt szoktunk dolgozni, tehát elkészítem a kajcit, az ott vár az asztalon, és csak akkor teszem le ha megvan a gomba. Kinti keresésnél is van persze kajci, de egy egész vacsi mégiscak vonzóbb egy falat virslinél..
A gombaszállításra nincs jobb ötletem a postánál.
És magyarázatom sincs rá, hogy miért is kell egy ajánlott küldeménynek eltűnni. Talán megpróbálhatnánk még egyszer, én meg beszélek a postás fejével.
Naish-nek: nem láttam azt a részt de szerintem ezeket rendszeresen (ill. inkább redszertelenül) ismétlik. Majd odafigyelek hátha látom.
Előzmény: gombavadász (126)