geszthi Creative Commons License 2003.10.07 0 0 249
En azt szeretem a keresztenyi erkolcsu nemzeti jobboldalunkban hogy olyan szalfa gerincuek es kovetkezetesek.

Olyan tisztak, hogy batran vallajak a parlamentben elmondot erkolcsi vadjaikat is (Ader) a hamis hiresztelesekrol

Es ami a legfontosabb erkolcsi hitvallasuk nem am csak napokoig, hanem tortenelmi tavlatokban merheto 10 honapig is ervenyes!!

"Fidesz-MPSz megdöbbenéssel vette tudomásul Orban Viktor volt miniszterelnök a napokban tartott konyvdedikalasan elhangzottakat. A Fidesz-MPSz szerint "az elhangzott kijelentés már a politikai stílus legalja, Európában ilyen elképzelhetetlen".

Madl Ferenc - aki tisztessegesen es fuggetlenul kepviseli a Magyar Koztarsasag minden polgarat nemre, fajra es vallasra valo tekintet nelkul, es aki koztudottan azonnal elitel minden kirekeszto, gyunyos/kegyeletserto es uszito kijelentest - most is rogton a leghatarozottabban elitelte az elhangzottakat mondvan "demokraciaban ez elkepzelhetetlen".

Mindannyian egysegesen es elhatarolodasra szolitottak fel Orban Viktort!

2002 December 21 Orban dedikalasa.

"Orbán Viktort várjuk, akit itt miniszterelnök úrnak szólítanak.

- Vagyunk vagy öten - köszörüli valaki a nyelvét a baloldali sajtón, amely rendre alábecsüli az igaz magyarok számát.
- Csak nem Kertész Imre dedikál itt?
Gúnyos kacagás a válasz.
- Akkor sárga tollat hoztam volna magammal. És még egy csillagot is felrajzoltam volna a kabátomra.

Fiatalok és idősek nevetnek a poénon, senki sem kéri ki magának a tréfát. Pedig akinek van füle, az hallja, ahogy a Vár falai visszhangozzák Orbán Viktor május 7-én itt elmondott beszédének foszlányait:

- Ha eszméiteket vállalva a nyilvánosság elé álltok, akkor könnyen nacionalizmussal, antiszemitizmussal bélyegezhetnek meg benneteket. Tudnotok kell, készen állnak, akik a bélyeget sütik rátok a tolerancia jegyében,"

Egy sajat bevallasa szerint "hazaarulo" liberalis kepviselo, sajnos mar eltavozot kozulunk, pedig a parlamentben tamadta meglehetos kemenyseggel a volt konzervativ miniszterlenokot mondvan :

"Nem lehet - legalábbis én nagyon nehezen tudok - érveket találni a volt magyar kormányzópárt mellett, amikor megkérdezik, hogy van az, hogy a a volt miniszterelnök nem határolja el magát, a rasszitsa naci kijelentesektol. Ez ma Nyugat- Európában a náci nézetekkel szemben kevés."

Előzmény: 8ker (180)