kiscipő Creative Commons License 2003.10.06 0 0 726
A Lanosban egyenlőre annyi van, hogy alulról látszik a vízpumpán a csöpögés nyoma (nem tócsa, csak a folyásnyom), a szerelő azt mondta, hogy a végét járja, de még bizonytalan ideig el fog menni. Épp csak egy kicsit csöpöghet, mert csak a szervízek alkalmával szokták utántölteni a folyadékot, én saját kezűleg nem, viszont nem érdemes megvárni, hogy teljesen meghaljon. A cseréhez úgy kell szétszedni, mint amikor vezérműszíjat cserélnek, úgyhogy a következő szervíznél kicseréltetem mindkettőt. Egyébként a Lanos ridegtartás mellett is nagyon megbízható autó, a 160e km alatt a kötelező szervízek voltak, elől kétszer fékbetét, egyszer féktárcsa csere, hátul minden az eredeti, 100 ezernél kormányösszekötő gömbfej csere. Mondjuk most már megérett az idő egy újabb fékcserére, és a lengéscsillapítók is megadják magukat lassan, év végén hat éves lesz, a vizsgára megcsináltatom. Egyetlen felróható hibája volt, két éve tönkrement a légzsákvezérlő elektronika, ez mondjuk rosszul esett nekem.
Remélem, hogy a Kalos is ilyen megbízhatóan muzsikál majd, eddig nincs vele gond.
Előzmény: aamen (723)