Thomas_ Creative Commons License 2003.10.05 0 0 153
Nem ertek veled egyet, de azt is megmondom hogy miert:)
Az elso resz egyaltalan nem volt kozepszeru, sot, mondhatni mufajteremto:) Ugyanis, ha jol emlekszem, az volt az elso altaji humorral szorakoztato film. Nos, ezt lehet szeretni is, meg nem is, mindenesetre a kesobbi rengetes klonnal sem nagyon sikerult felulmulni (talan csak a Vad kanokkal, de ez megint izles kerdese...).
Aztan... szerintem egyaltalan nem problema, ha egy vigjatek helyzetkomikumra epul, a lenyeg hogy nevetni lehessen. Es en igenis jol emlekszem, hogy miket nevettem, pl. a Minden6oval ellentetben, ahol utana egy poenos jelenetet sem tudtam visszaidezni:) A karakterek eppen annyira kidolgozottak, hogy szerethetoek legyenek, persze igazi jellemuket mar az elso 2 filmbol nem art ismerni, mire beul az ember a harmadikra.
Igen, az eroltetett mondanivalo kicsit itt is zavaro volt, de egyaltalan nem vittek tulzasba, mint a mar emlegetett Minden6onal.
Hat ugy nagyjabol ennyi. Nem lesz a kedvenc filmem, de a varakozasoknak tokeletesen megfelelt. Ami egy folytatas eseteben mar nagy szo:)
Előzmény: Törölt nick (150)