bagdadi kalifa Creative Commons License 2003.10.03 0 0 48

Rég bennem volt ez..
Ki kellett irni magamból..
Nem vagyok kitüntetett, sem kiválasztott, semmilyen értelemben.

Amúgy nagyon kedveltem Mikolát, jó kiállású, értelmes pali, nem véletlenül tette a ballib média a gyülöletkampányuk egyik részévé.

A testvérei is egyetemet végzett, tudományos pályán elhelyezkedő emberek, sikeresek a szakmájukban.

Én azt kivánom ennek az országnak hogy minél több ilyen tehetséges testvérpár legyen, akik tudományos munkájukban sikereket érnek el, az ország javát szolgáljak, akkor talán gyorsabban kijutunk ebből a slamasztikából, amibe többek között Hornék és barátai jutattak minket.

Tudod, egyszerüen az alapvető erkölcsi-etikai érzékemet sérti, amikor ilyenek hallok.

Ne feledd, hogy ezek a kocsmába illő kiszolások egy volt miniszterelnök szájából hangzanak el!
Egyszerün ijjesztő, és kétségbeejtő.

Tovább megyek. Milyen emberkek lehetnek akik felnéznek (fizikai értelemben is nehéz lenne, de hagjuk a testrészekkel való poénkodást a balos kartársaknak) egy ilyen figurára, akik isszák szavait (az ivóban).

Akik elhiszik, hogy "Teller Edét ismertem, ez az ő gondolkodására vall" "Olvasták, mintha mi irtuk volna a levelet".
Ezt nem kivánom kommentálni, mert a képernyő nem viselné el a virtuális nyomdafestéket.)))

Előzmény: Lucass (46)