Asszem az a Radio DEE JAY, a 92.9, ha nem tévedek. Most láttam a plakátokat, hogy az aszfaltbetyár is nálatok nyomja. No de inkább a lakásról:
Szerintem a t3 szimetrikus tükörképe lesz a t1-nek. A régi honlapon volt fenn sok virtuális fénykép, még a szobabelsőkről is. Talán később csinálnak a t3-hoz is ilyen képeket.
A szobaelosztásotok nagyon tuti, ablak a konyhára, a wc eldugva (van olyan lakás, ahol a konyha mellett van!). A mi lakásunk elég izgalmas
elosztású, de élmény lesz berendezni! A konyha nekünk is 300+sütő, pácolt fenyő ajtókkal, full teleszkópos fiókokkal. Ja, és ugyanúgy fog kinézni mint az ikea Fagerum/faktum konyhája. Amit ha ott veszünk meg, akkor 250 lett volna, de én szerelem, és én viszem haza. Így meg konyhakész lesz. :-) Ja, az ikea konyhabútor is lengyel ám!
A környékről annyit, hogy két-három buszmegállóra van egy egész pofás kis erdő, ahol mi korábban nagyon sokat sétálgattunk (alacskai úton laktunk albérletben), nagyon kellemes hely. Nem vészesen szemetes csak, mindenféle ösvény megy keresztül rajta, lehet kocogni, és jó levegő van ottan. Ez mindenképpen értékelendő!
Üdv, Viktor