Hat azert nincsenek kint arak mert nem egy fixaras dolog a tervezes. az en lakasom komplett tervezese ~100e a kiviteli tervekkel egyut. ez utobbi fontos mert ez biztositja hogy 90%-ban olyan is lesz a butor amilyennek Te kitalaltad, es nem olyan amilyet az asztalos kitalal maganak :D
itt feltettem parat az az en kiviteli terveim kozul hogy nagyjabol lasd mi is ez. (PDF-> Acrobat reader kell hozza!)
butorok+konyha
ez pl egy felulnezeti rajz
ezek a kiviteli tervek 2-es bonyolultsaguak a 3-as skalan :) tehat van az 1-es ami joforman csak skicc de ebbol az asztalos nemfogja latni hogy mekkora valojaban az ajto, es ha nemakkora lesz akkor nincs mire hivatkozni, hogy "dehat a kiviteli terven..." es ugye van a vegtelensegig kidolgozott ahol megvan adva hogy a konyhaszekreny zsanerjait 10-es csavarral kell felfurni a foldtol 130 es 140 centire. (ez utobbinak nincs sok ertelme mert a tervezonek sok ido a megbizonak meg sok penz... megkell talalni az arany kozeputat :))
a komplett lakasom tervezese kb 3 honap mire gatyabaraztuk teljesen mi hol legyen, mibol legyen stbstb., es mielott oket valasztottam jopar lakberendezot vegigjartam referencia es arajanlat keres ugyben.