norbos Creative Commons License 2003.10.01 0 0 4103
Bocs,hogy csak most reagálok a témára de nem voltam gép közelben. Elöször is előre bocsátom,hogy kilenc éve űzöm a gumiabroncsokkal kapcsolatos ipart. Nos téligumit mindenképpen négyet vegyetek mert ha a hátsó tengelyen nyári van az elsőn téli az rosszabb mintha négy nyári lenne rajta,mert ha egyszer megindul a kicsike fara akkor hiába a vezetői tudás,pöröghetsz mint a ringlispil.(Tapasztalatból mondom.)A viszonylag olcsóbb téligumi is jó választás lehet főleg ha valaki viszonylag keveset szaladgál télen.Én a másik autómon az ötödik telet fogom megkezdeni egy garnitúra gumival.(nokian NRW régebben NOKIA-nak hivták most sem drága márka,nokian WR 18-20000Ft/db)Szerintem 25000.-Ft egy GoodYear téli gumiért kicsit tulzás főleg annak fényében hogy ez a nyári amit gyárilag a Thalicsokra tesznek egy kalap sz...Ha találtok a lakóhelyetekhez közel olyan gumist aki foglalkozik Dunlop-al akkor esetleg meg tudjátok akciósan szerezni a Wintersport M3-ast 16000.Ft-ért.(Vagy el tudom küldeni 16000.-plusz postaköltségért utánvéttel.(Ez itt a reklám helye volt))Egyetlen márka van amit nem szeretek az a Matador,és nem a kepességei miatt mert az első télen még jól megy viszont rengeteg vele a garanciális probléma.Mára ennyi.(Folyt.köv.)Jó Thalicsozást!Csákány.
Előzmény: KorI (4033)