kanCa Creative Commons License 2003.10.01 0 0 109
Örülök bíztató soraidnak! Jelenleg mindketten annyira be vagyunk tojva, hogy egy zabszem nem férne egyikünk fenekébe sem!

Ezért is választottuk őket, mert nagyon korrektek azokkal szemben, akik hitelből veszik meg a kéglit! Ti köztisztviselők vagytok, vagy mezei "magánemberek", mint mi?

És mikor a bank elkezdett utalni, nektek már kellett törleszteni? Azzal riogatnak ugyanis, hogy amíg nem áll a ház 100%-osan, addig is fizetni kell a hitelt, de nem kedvezményes, hanem piaci, vagyis 13%-os kamattal! Ez hogy volt nálatok? Megkérdezhetem, hogy hány százalékot fizettetek kezdőrészletnek?

Pont most olvastam, hogy a kormány új adótörvénye értelmében a jövőben az építési telkeket is terheli a 25%-os áfa, így vszínűleg nőni fognak a lakásárak januártól.. Még szerencse, hogy most belevágunk, sztem 1-2 misivel biztosan emelkedni fognak az árak jövőre.

Nekünk októberi költözést mondtak most, hogy az első emeletig állnak a falak, úgyhogy reméljük, karácsonyozni már ott fogunk.. Bebútorozva?! Nálunk szerintem legalább egy év kell majd, hogy teljesen be legyen bútorozva!!

Előzmény: eviktor (108)