Örülök bíztató soraidnak! Jelenleg mindketten annyira be vagyunk tojva, hogy egy zabszem nem férne egyikünk fenekébe sem!
Ezért is választottuk őket, mert nagyon korrektek azokkal szemben, akik hitelből veszik meg a kéglit! Ti köztisztviselők vagytok, vagy mezei "magánemberek", mint mi?
És mikor a bank elkezdett utalni, nektek már kellett törleszteni? Azzal riogatnak ugyanis, hogy amíg nem áll a ház 100%-osan, addig is fizetni kell a hitelt, de nem kedvezményes, hanem piaci, vagyis 13%-os kamattal! Ez hogy volt nálatok? Megkérdezhetem, hogy hány százalékot fizettetek kezdőrészletnek?
Pont most olvastam, hogy a kormány új adótörvénye értelmében a jövőben az építési telkeket is terheli a 25%-os áfa, így vszínűleg nőni fognak a lakásárak januártól.. Még szerencse, hogy most belevágunk, sztem 1-2 misivel biztosan emelkedni fognak az árak jövőre.
Nekünk októberi költözést mondtak most, hogy az első emeletig állnak a falak, úgyhogy reméljük, karácsonyozni már ott fogunk.. Bebútorozva?! Nálunk szerintem legalább egy év kell majd, hogy teljesen be legyen bútorozva!!