kanCa Creative Commons License 2003.10.01 0 0 107
Sziasztok!

Férjemmel mi is a Szent Lőrinc lakóparkban találtuk meg álmaink lakását. A most épülő, asszem III. ütemben! Ha jól tudom, akkor ez az épület a Thököly útihoz fog hasonlítani. A mi lakásunk a "B" lépcsőházban, a 3. emeleten, a sarokban lesz. NY-É-i fekvésű, vagyis a hálószoba ablaka, és a nappali egyik ablaka ÉK-re, a nappali többi ablaka, az erkély és a konyha ablaka pedig NY-ra fog nézni. Tehát a most átadandó épületre.

Érdekelne, hogy vásárolta-e itt valaki úgy a lakását, hogy még egy ingatlant bevont a hitel dologba? Eléggé reszketünk tőle, de reméljük, hogy megkapjuk a hitelt. Szerencsére pont a Flórián téri fióknál dolgozik a "hátszelünk", ő elég bíztatónak nevezte a helyzetünket, bár melyik ügyintéző ne mondaná annak. Szóval, mennyire rugalmas az OTP, vannak-e határidők az utalással kapcsolatban az értékesítő felé?

Ma megyünk aláírni a regisztrációs lapot, s jövő héten utaljuk a 12 százalékot, aztán jöhet az őrület! Mennyit csúsztak a kettes ütemnél a költözéssel? Augusztus volt megadva, vagy szeptember? Ehhez képest beköltözött már valaki? Nekünk 3 percen múlt, hogy nem vitték el az orrunk elől ezt a cuki kis lakást. De úgy néz ki, hogy meglesz. Nagyon nehéz lesz, de végig fogjuk csinálni.

Egyébként újságíró vagyok, elég nagyhangú, az albérletben is "harcban állok" a házinénivel, ezért szívesen elvállalom a "közös képviselői" szerepet.. Bár elég keveset leszek otthon, úgyhogy talán nem szerencsés. Mindegy, akkor helyettes leszek. Ja, és lakásavatóra én is meghívok mindenkit..