K2DMD Creative Commons License 2003.09.30 0 0 24
EKE:

A "porhintést" visszavontam és nem kételkedem a titkár feddhetetlenségében sem. De a borítékok fel lettek bontva a zsűrizés előtt és ezzel a dolog elvesztette a kerekségét (persze mindenki időben lett értesítve és ezért köszönet. (Tudod, meddig válogattam az üres borítékot, hogy ne legyen rajta papírhiba, nehogy amiatt zárjanak ki?)
Eke, én nem kételkedem abban, hogy tegnap kaptátok meg a végeredményt, csak az ilyen apróságokra ügyelni kellene.

Csekk: ha a zsűrizés utáni(!) boríték-felbontásnál nincs a nevezési lapon a befizetést igazoló szelvény, az illető helyezését - vagy képét - vissza kell vonni. Kell egy 3. helyet (ami régebben volt) fenntartani minden kategóriában, ilyenkor az előre lép egyet - vagy az kerül a falra.

Etikai kizárásnál is elég szerintem a zsűrizés után egyeztetni az illetővel. Egyáltalán, volt olyan eset, hogy főzsűrizés előtt valakit leellenőriztetek, hogy minden rendben van-e a fotójával kapcsolatban és utáni visszatettétek a képét a többihez?

Mint írtam, semmi rosszhiszeműség nincs bennem,de lehet, hogy ezt mások is megkérdeznék.

Előzmény: eke (23)