KissMe Creative Commons License 2003.09.30 0 0 104
Kedves Beebite!

Köszönöm a segítséget, most már értem a különbséget!
Amúgy azon az egyetlen egy bejegyzésen, amit az Iroda csoportba varázsoltam, már el tudtam indulni, és nagyjából feltöltöttem a csoportokat, már mindegyikben van bejegyzés. Úgy értem el, hogy az Irodá-ba lementettem, és átmozgattam őket, és miután már mindegyikben volt egy, már oda is tudtam újat felvenni.
Most már tiszta az ügy, és észre is vettem, mi a difi a SIM-re lementett számok, meg a memóriába lementettek között. Ennek ellenére szeretném inkább a SIM-re menteni a számaimat, viszont ha benne van a csoportban, akkor a csoportos csengés és SMS már működik.

A számítógépre tegnap feltelepítettem a Data Suite-ot, de még nem volt időm nagyon belemászni. Egy dolgot próbáltam ki, a .jpg kép átmásolását a telefonba, de a szgépre simán lementett fotóra a telkészülék azt írta, hogy érvénytelen JPG formátum. Pedig a telefonban is .jpg az alap-képek kiterjesztése. Milyen képeket tudok lementeni?

Ja, és tudtam internetezni is! Ide kapcsolódik a következő kérdésem. Van ugye a GPRS kapcsolat, amit létrehoztam a Telefonos Hálózatoknál a Windows ME-ben. Itt a behívószámnál ír valami *9**' vagy ilyesmit, és innen nem tudtam felvenni a kapcsolatot. De sikerült úgy tárcsáznom, hogy az internet-előfizetésem behívószámát tárcsáztam, kvázi rendes telefonszámként a készüléken keresztül, és az internet-szolgáltató által adott felhasználónévvel, jelszóval tökéletesen működött. Ebben az esetben viszont ugyebár nem a Pannon GPRS szolgáltatás díjai és feltételei érvényesek, hanem a hívás után a percdíjat kell fizetnem, mintha a mobilkészülék "csak" egy sima modem lenne, ami a telefonvonalhoz kapcsolódik. Jól gondolom?
És hogyan lehet a GPRS kapcsolatot létrehozni?

Továbbra is köszönöm.

Üdv

Előzmény: Beebite (103)