KissMe Creative Commons License 2003.09.30 0 0 102
Sziasztok!

Nagyjából átnéztem a topikban eddig felmerült témákat, de nem találtam választ a kérdésemre. Most leírom. A tapasztalt felhasználók biztosan kapcsiból tudnak válaszolni, de én csak múlt szombaton vettem a Siemens S55 telefonomat, és azóta nem sikerült megoldanom a kérdést.

Szóval:
A SIM kártyámon meglévő telefonszámokat tartalmazó telefonkönyvben nem tudom az adatokat csoportokba másolni, illetve a Telefonkönyv menü Csoportok parancsában sem tudok felvenni tagokat a csoportba, mert mindig azt írja ki, hogy a csoport üres.
A részletek, ahogy próbálkoztam.
1. Telefonkönyv - (Bejegyzés) - Opciók - Szerk. - "Csoport" - "Nincs csoport" kijelzés - "Változt." menü csak a "Nincs csoport" illetve "VIP" választási lehetőséget hozza fel, tárolóhely a SIM. Pedig én mondjuk a Család csoportba szeretném másolni. Próbáltam másolni a VIP-ba, hogy onnan majd áthelyezem, de hiába mentettem el, nem jelent meg a csoport bejegyzésénél a másik menüben.
2. Menü - Telefonkönyv - Csoportok - itt megjelennek a csoportok nevei, de 0 bejegyzéssel - "Opciók" menü csak három lehetőséget ad: Megnyit - Csoport átnev és Csoport jele. "Megnyit" parancsot választva "A lista üres!" visszajelzés, és visszamegy a csoportok neveihez, tehát nem tudok felvenni új bejegyzést.

Ami érdekes, hogy valahogyan sikerült egy számot az irodai csoportba átvarázsolnom, de már nem emlékszem hogyan. Az Iroda csoportba azóta tudok felvenni új bejegyzést a Telefonkönyv menüből, de pl. a Telefonkönyv bejegyzések szerkesztésénél nem jelenik meg csoportként, hogy oda is felvehetném a számot.

Akkor most hogy van ez?
Kicsit hiányolom, hogy nem lehet egyes telefonszámokhoz csengőhangot hozzárendelni, mint a korábbi Nokia 3310-en, és legalább a csoportos választást szeretném kihasználni, nem beszélve a csoportos SMS küldésről.

Előre is köszi a válaszokat.

Üdv