Szia bormester
A Legfőbb Ügyésznek van 2 perce arra, hogy az általánosságokban feladott, nem jogi végzettségűektől kapott kérdésre úgy próbáljon meg válaszolni, hogy még ha gyorsan is mondja, de a kérdező is megértse. Ha engem kérdezel akkor azt mondom, hogy szerintem Polt nem egy kommunikatív alkat. Nem egy interjúját hallottam a saját fülemmel és én sem értettem. Ha azt minősítjük csak amit mond az itt nem ér semmit és megint csak sallangok mentén vitatkozunk.
A másik dolog, hogy én nem vagyok jogi végzettségű és nem ismerem a részleteket sem, így azt sem tudom megítélni, hogy jogi szempontból igazat állított-e vagy csak egy nagyot lódított.
Harmadszor pedig szerintem tök mindegy, hogy Polt mit mond, a szavazógép akkor is leszavazta volna.
Kettőnk között az az alapvető különbség szerintem, hogy én alapvetően bízom Polt munkájában és nem hiszem, hogy politikai megrendeléseket hajt végre. Nem csak azért mert nem így van hanem azért mert nem is lehetne másképp. Nem hiszem, hogy Polt titkos vagy nem titkos állományi üléseken magához rendeli az ügyeket és politikai döntést hoz. Ez sokkal gyorsabban kiderülne az Ügyészségről