majola Creative Commons License 2003.09.29 0 0 110
Köszi a képet!!!
A gomba persze azóta sem jött meg. A postásunkról röviden annyit, hogy a lelkiismeretesebb lakók reggelente nagy köteg levelet osztogatnak szét a p.ládákba, amit előző nap tévesen hozzájuk hajított be. Az én gombácskáimat eszerint egy lelkiismeretlen kapta... Ezen a hétvégén Orosházára mennénk a tréningre, és szerintem már pénteken kezdődik. Ha vmi oknál fogva mégsem mennék, szólok. Hétfőn már nem tudsz maradni? Délelőtt? Én egyébként garantáltan elfelejtem a helyet magamtól is, mindenféle eskü nélkül. ;)
Kérdés: de honnan tudom, hogy ő éppen mikor szimatol állatnyomot? Az egérlyuk és ilyesmi egyértelmű, de ha séta közben szimatolgat, én meg nem mondom hogy macska, kutya, netán vmi izgi kétlábú járt arra ami érdekli... Vagy értelmezzem úgy, hogy mindennemű céltalan szimatolgatás TILOS?
Ez nekem így elég spártainak hangzik...
Persze a gyakorlatban kezdem átérezni amit mondasz, mert Mazsi otthon gyönyörüen megmutatja a legszívatósabb helyen is a gombát de ma délelőtt a Népszigeten nagyon tré volt amit csinált. Talán én is hibáztam mert ált. megszagoltatom vele a gombát, mielőtt eldugnám, és ez most kimaradt. De nem hiszem hogy nem tudta, miről van szó, inkább egyszerűen volt ott más szag ami jobban érdekelte. Nagyon nyögvenyelősen találtuk meg. Azt viszont őszintén szólva nem tudom elképzelni, hogy minden szimatolást megtiltsak neki. Mit szólsz ahhoz, hogy gombászázhoz mindig kapna egy hámot, van persze egy külön vezényszó is a g.keresésre, és ezek mellett nincs szimatolgatás? De jut eszembe,
akkor meg az a baj, hogy nem tudom hogy mikor szimatol gomba után... :(((
Segítség, megáll a tudomány! Találkoznunk kéne pedig, ez csak a gyakorlatban oldódhat meg.
Előzmény: gombavadász (102)