BahnScorper Creative Commons License 2003.09.29 0 0 2745
Hát igen, ilyen punnyadt koncerten rég jártam. Egy kicsit a Cavanagh-koncert jutott eszembe, de annak jót tett, hogy ülős volt. Úgy látszik, annyira nem felkapott hely ez a Mega, hogy sokan eljöjjenek (Zeroék háza elejét nem érheti szó, sokfelé láttam kiplakátolva) - pedig olyan sok különbség nincs közte és a Wigwam között. Talán csak az, hogy az ajtónállók jobb fejek, és ez az alacsony szinpad, ez nekem furcsán hatott. Én amúgy eleve 3/4 órás késéssel érkeztem egy elhúzódó meló miatt, és most az egyszer örülhettem, hogy a legtöbb koncert nem kezdődik pontosan... aztán jött a JB, de cipőt a cipőboltból, JB-t a JP topicban! :-) Ezalatt reménykedtem, hogy még növekszik a létszám, és a Maidnemre jobban kiállnak az emberek a placcra. Sajnos nem így lett, egyedül meg nem volt kedvem kiállni a parkettre, mert vagy hülyének vagy részegnek néztek volna csak, vagy mindkettőnek, hogy ott egyedül nyomom. Persze mit számít egy csapat idegen véleménye, de azért inkább ülve folytattam egy kis együtténeklést, léggitárt, légdobot, headbanget. Mert volt mire, hiszen a Maidnem kitett magáért, még ha nem is mindig úgy hallatszottak a gitárok, ahogy kellett volna, meg a Chidren Of The Damned (végre megint volt) refrénjében elég sok dob el lett sumákolva. Egyébként ez volt az első alkalom számomra, hogy végig Kiss Zoli énekelt. A hangja korrekt, de Patrikéhoz (és Dickinsonéhoz) képest némileg magasabb, így a mély hangú alávokálozás, ami az Aces High-ban még zavart, a többinél valahogy kifejezetten jót tett...

Mindent összevetve, nagyobb és aktívabb közönséget érdemeltek volna most is, olyat, amit az eddigi koncertjeiken (Sziget, E-klub 2001, Wigwam 2002) is már kaptak... de hol maradtak ezek szombat este? Mert ugyan nem a méret a lényeg, hanem hogy mit kezdesz vele (ezt a pénteki Dethroners is bizonyította), de most egyik se volt... :-///

Előzmény: Artension (2741)