Daikini Creative Commons License 2003.09.29 0 0 18
Szia Kiring,

Az Ufomagazinban elegge sok bohoc megfordul, ezert is szeretem annyira. A benne leirt dolgok csaknem 100%-a tiszta zoldseg.

A Szanszkrit nyelv a hindi (indiai) nyelv "latinja". Az emlitett bizonyos Csabanak valoszinu elkerulte a figyelmet, hogy talan itt europaban masod es harmadmagunkkal csak nekunk nincsen semmi de semmi kozunk az indiaiakhoz. A beszelt nyelv es a szamok (az utobbi biztosan) ha jol tudom a mai India teruleterol szivargott at Europaba. De a magyar nyelv az egyik leheto legrosszabb pelda.

Csak hogy fokozzam a dolgokat, en azt olvastam, es volt szerencsem TV-ben is latni, hogy egy Taltos Magyar uriember, aki varazslassal es gyogyitassal keresi a kenyeret, meg van gyozodve, hogy magyarul beszeltek a majak, az inkak es az aztekok, valamint a mi rovasirasainkat hasznaltak. Szerencsere a ket eset (az ufomagazinban valo olvasas, es a TV-ben valo nezes) kozott eltellt jopar ev, igy ketszer rohogtem le magam a szekrol. :-D

itt van egy Szanszkrit-Angol szotar, ha jol megnezed, es megerolteted a fantaziad, akkor az angol alapszavai es a szanszkrit alapszavai neminemu hasonlosagot mutatnak. Ezek az indoeuropai nyelvcsalad kozos vonasai.

http://www.alkhemy.com/sanskrit/dict/dictall.txt

Előzmény: kiring (-)