laMancha Creative Commons License 2003.09.26 0 0 625
No ti most itten jól felhúztátok magatokat... meg egymást. És szerintem még nincs vége... Én egy kicsit lazábban kezelném ezt a dolgot. Én eddig bárhol nyaraltam, mindenütt voltak kellemes és kellemetlen élményeim is. Ez benne van a pakliban. Sőt ha nem megyek sehová, és csak az itthoni közvetlen környezetemre gondolok, pontosan ugyanez a helyzet. Na ez volt Sartiban is. Én most voltam Görögországban először. Nincs összehasonlítási alapom, hogy Sarti görög, vagy nem görög falu, hogy görög vagy nem görög emberek lakják. Csak azt tudom, hogy én jól éreztem magam köztük. Esténként abba a kávézóba ültünk be, ahová a görögök (?) jártak. Csendesen iszogatták a frappéjukat, társasoztak. Néhány nap után már a görög (?) pincér hozta a "szokásosat", a görög(?) emberek pedig kedvesen köszöntöttek. Tudjátok, néha irigylem azt a nyugalmat, ahogyan ők élnek. Ha mi is így élnénk, akkor most nem a topicban vitatkoznánk, hanem valahol közösen iszogatnánk. Ettől függetlenül mindenkinek szíve-joga, hogy leírja itt a véleményét - ki-ki vérmérsékletétől függően.

Üdv: laMancha

U.i.: Ha kéritek, akkor tzazikival adják a gyrost. Pontosan ugyanannyiért. :))