Gyap
2003.09.25
|
|
0 0
4063
|
Üdv Mindenkinek!
Először is gratulálok minden új márkatársunknak, hogy a számunkra kedves autót választotta! Bízom benne mindenkinek bőven lesz örömben része használat alatt, közben!
Mivel én már ügye a másodikat nyúzom, ez már 2x annyit ment, mint az előző., és még meg van...., a mai nap átléptük az első igazán bűvös számot, a 10000 kilométert! Véleményem továbbra sem változott és mindenkit csak biztatni tudok, aki ilyen árkategóriában szeretne autót venni, az nem fogja megbánni!
Lenne mindenkihez egy kérdésem és várok ötleteket, tippeket! Tudom néhányan itt a fórumon személyesen is ismerik egymást, de mit lehetne tenni, hogy a fórumlakók valami alapján, ha útközben találkoznak megismerjék egymást??????? Nem kellene semmi költséges dologra gondolni, és utána sem az lenne a fórum érdekessége, hogy te xy.. nem veled találkoztam az itt és itt.....! Ezt meg lehetne oldani privát levelekkel!!!
Talán a lényeg az volna, hogy útközben ha találkozunk elég villantani vagy inteni a másiknak és tudjuk Ő is ezen kis / nagy / csapat tagja! Nekem a leg kézenfekvőbb ötlet talán a kocsi antennájára tenni valamit! Akár színre festeni, akár valami jelképet rárakni!
Igazán nem tudom!
Várom a tippeket, vagy ha nagy hülyeség szerintetek, akkor azt is bátran vállalom!
Balesetmentes Thalicskázást mindenkinek!
Üdv: Gyapi
|
|