Én kivételesen láttam a Jakupcsek műsorát, de csak azért, mert tudtam Ákos szerepléséről.
Meglepően érdekes műsor volt, kifejezetten intelligens hozzászólások is tarkitották a 'siker' téma kivesézését; Ákos is természetesen többször tapsot kapott.:)
Igazából a tegnapelőtt megjelent TOP 50 volt a téma, ezért is volt meghívott egy Világbajnok szakács, cukrász, Bozsik Yvette, a 'Főhős', no és az outsider, Gengszter Zoltán. Valahogy úgy tűnt, mintha Ákos jóban lenne Zolee-val(vagy csak jól megjátszák a médiában), talán a siófoki focimeccsen melegedtek össze. (Persze azért volt egy kis zrika, de mindenképpen pozitívnak tűnt az összkép kettejük viszonyáról. pölö amikor egymás térdét csapkodták gyermeki bájjal:)))
Ez engem jobban meglepett, mint a valóban helyes megállapításod, mely szerint ÁKOS egyre több hígabb műsorban való szereplést is elvállal.(én ilyennek tartottam a siófoki derbit is.) Nem tudom, mi az oka, hogy ebbe az irányba is nyit, mindenesetre nyilván tudatos húzásról van szó.
De itt is hozta az utóbbi 1-2 évben megszokottá vált poénjait, összességében frankó műsor volt.
A reggeli HÍR TV-s beszélgetés is jó volt, ahol szóba került Ákos diplomamunkájának a címe is, melyet egyre kevésbé tart fontosnak, aktuálisnak....