off
Kilgore Trout!
Egy mezei 2MP-s Camediaval.(sajna csak kőccsönbe kaptam, de jövőre leleményesebb leszek)
Sajna csak 20 cm a minimális távolság makrónál, meg nem vagyok valami nagy fotós, így a virágok elég bénára sikeredtek. Jártam már az oldalaidon, nagyon tetszettek! Sajna én nem vagyok ennyire kreatív, meg a webdizájn sem az én területem, pedig szeretnék én is egy olyasmi oldalt mint a Tied. Talán, ha egyszer lesz elég időm, hogy nekiálljak valamit berhelni. Biztos rengeteg munkád fekszik benne.
offoff
A családom azt mondta, hogy jövőre nem kell ennyi paradicsom, meg a kiwanot se a fólia alá ültessem. Na, de akkor mit ültessek alá? Répát? Visszatérve a topichoz: némelyik paradicsom valami elképesztően finom, olyan édes hogy még én is (aki ritkán veszek boltban zöldségfélét) elcsodálkoztam. Nekem is van balkon-paradicsomom, haláli, pici, fürtös és csak minden tizedik bogyóban lelni magot. Az íze viszont nem valami bajnok. A tomatillókat viszont csak egyék továbbra is a mexikóiak. Salsának biztos jó, de én már így közel a 38-hoz kevés salsát fogyasztok, így jövőre csak egy-egy tövet ültetek.
Ja, a tökös-kukoricás-miegyebes dolgaimat láttátok?