Kép ügyben később, vannak jó képeim de hogy küldeni tudjam, ahhoz nekem komoly segítség kell, mely most nincs kéznél. Ha megvan az aktuális Kutya Szövetség, abban megtalálod Mazsolát, foltos és egy kissrác ül mellette. Ha nincs akkor VEDD MEG! ;)
És ha emlékszel még a Renault Randevú reklám
"Peti vagyok" c kiadására (emberke tandemezik, teniszezik), abban is Ő az a nagyon tündér aki a tábortűznél elkapja a szalonnát. Nagyon bejött neki az a szerep!! :)
A vadakról pedig: igazából azért NEM félek, mert én vagyok az a gazdi, aki mindentől és mindenkitől betegesen félti állatkáját. Többek idegeire mentem már azzal, hogy ha 10-15 méternél
jobban eltávolodik tőlem a kutya, már sipák van. Olyan, hogy eltűnjön, kizárt. (Öööö...ugye még nem ment el TELJESEN a kedved egy közös gombázástól?)
Na, szóval állandóan látnom kell, ez nálam egy neurózis. Úgy nem lehet gombavadászni, hogy a gazdi a Mazsola nyomában kajtat?? De ha röhej, ha nem, én már a csapázópórázon is gondolkodom...
Amúgy az általad felvázolt szitut azért nem tartom
életszerűnek, mert a gombácska relatíve ritkán menekül- minek tehát üldözni? Ergo, ha valami után veti magát a kutya, az valószínűleg nem gomba, úgyhogy visszahívom a kutyát. Az erdő meg alszik, ha hazamentünk..:)
Bindera, bullmastiff a kutyus? Ő legalább nem valószínű hogy vadat próbálna hajtani...Vagy rosszul gondolom?