NagyAnd Creative Commons License 2003.09.25 0 0 8
Udv mindenkinek!

Kedves Sacyka, jelentem megvan az első szomszédod. :-) Mi az A epületben lakunk. Nekünk is ez az első lakásunk, és tényleg nagyon izgalmas volt figyelni, ahogy készül :)) Meg voltak itt nekünk egyéb "izgalmak" is, az önrész kicsengetését illetően, de ez már egyéni szoc probléma. Az ERSTE bank sem volt az a kapkodós fajta, amikor a mi hitelfolyósításunkat kellett intézni, és akkor még finoman fogalmaztam.
A Topart Kft-vel nem volt semmi problémánk, korrektek voltak, az ügyvéd is (bár egy kicsit szórakozott a manus, az igaz :-)) )
Nekünk 3 hónapot csuszott az átadás. Nem tudom, nektek mikorra igérték az átadást, de ahogy elnézem eléggé haladnak a fiuk. Namost a C epulet, az van a Tó felé, a tietek meg a B ? Én azt hittem forditva van, mivel C-t kezdték előbb.

murray kritikáira is reagálnék:
Egyetértek abban, hogy nyáron az - vélhetően főleg Békásról - ideszabadult jónép nem az a bizalomgerjesztő fajta, eléggé elveszi az ember kedvét a Tó körüli sétafikálástól. Csutka hangerőn megszólaló, lakodalmas zajártalomról is be tudok számolni, viszont ezt mi a lakásban nem hallottuk. Igaz, a mienk sem a tóra néz, hanem a belső udvarra. Nem volt igazándiból szempont nekunk, hogy a tóra nézzen, az ár és a beosztás nyomott legtöbbet a latba, amikor döntenünk kellett. Ha kiváncsi vagyok a tóra, csak lesétálok, oszt ott van. :-)))

Nade! Én valami olyat hallottam, hogy le fogják zárni a tavat, mert pályázatot irnak ki a hasznosítására, vagy ilyesmi, de ezügyben már tényleg a Budakalásziak topicjához kell fordulni.

Magáról az épületről, kivitelezési hibákról, ilyesmi majd legközelebb irok, most mennem kell.