tamburmajor Creative Commons License 2003.09.24 0 0 731
Széllovas Tomika!

Az utolsó mondataidnál mintha kezdenéd érteni, miről van szó.
Értsd már meg, nem a konzerv a baj, nem a magaddal vitt kaja.
Itt volt már olyan hozzászóló, aki (vagy az ismerőse?) beállt Párizsban az ingyenkonyhai kajaosztásra, mert annyira nem volt pénze. Na és? Nekem sosem volt ilyen élményem, és megemelem a kalapom azelőtt, aki ilyen életrevaló. Amíg fiatal az ember, többnyire csóró vagy kispénzű. Viszi a konzervet, vagy - mint Éjféli Lány egyszer - még a tésztaszűrőt is. :-)))
Te magad írod, Lefkadán mennyi mindent csináltatok, megnéztetek, kipróbáltatok. EZÉRT, és csakis ezért érdemes (szerintem) utazni: az élményekért. Nem azért, hogy elmondhassam, idén Horvátba' voltunk, mint ezek szerint a filmbeli család. (De kár, hogy nem láttam!) És te nem vagy ilyen. Hál' istennek.
Mondjuk ki nyíltan, hogy egyikünk sem szereti a szarrágókat. Nem az a szarrágó, aki konzervet, tejet vagy ilyesmit visz, mert spórolnia KELL, mert drága a belépő, drága a sporteszköz kölcsönzése, és a vakáción mindent ki akar próbálni.
Szerintem jó példa volt erre a Bécs legnyilvánosabb helyein májkrémet zabáló korosabb, pocakos, necctrikós figura (aki fagyasztót, videót, csomó italt stb. vásárolt be) és pl. a nálunk a Szentháromság téren ücsörgő, a szendvicseiket majszoló turisták. Utóbbi mindenhol természetes, az előbbi NEM.

Szia :-)))

Előzmény: Széllovas Tomika (726)