Szia Od!:)
Bocsánat, hogy a számra mertem venni az AVRA éttermet, de szerintem nem emberi adag, ha a gorog salátát egy teáscsészényi tányéron hozzák.
Valamint az sem, hogy a főfogások kistányérméretű "nagytányérokon" érkeznek. De ha szerinted ez szuper, akkor lelked rajta. Mellesleg ha elolvasod a forumot, nemcsak nekem nem tetszett, hanem másnak sem...
Hogy ráadásul drágább is Sarti átlag étteremárainál, az meg tény.
Nem hasonlitgatok semmit semmihez, de egy EU-s görög étteremben engem zavar ha húgyban úszó, pottyantós wc-be kell kimennem(Görögországra ez egyáltalán nem jellemző. Mi több a sok hónap kintlétem alatt egyetlen ilyennel sem találkoztam már vagy 10 éve, csak Sartiban). Ha Téged nem zavar, úgy lelked rajta. de azt remélem azért Te sem gondolod komolyan, hogy gyalogoljak el onnan a 15 percre lévő apartmanomba pisilni ha kell...
Sartiról pedig nem akarom ismételgetni önmagamat. Azoknak biztosan tetszik, akik nem ismerik az IGAZI görög falvakat és az igazi görög vendégszeretet+embereket.
A partja homokos, meg szép(de ez egész Görögországra jellemző) és nagyjából ennyi.
Én Görögországban GÖRÖG helyen szeretnék nyaralni, nem egy turistáknak épült apartmanrengetegben. Te itt szeretnél, Neked itt tetszik, ez van. Különbözőek vagyunk, szerencsére. Képzeld milyen unalmas lenne a világ ha mindenkinek ugyanaz tetszene...:)
Én ismerem Görögországot, rengeteg időt töltöttem kint és Sarti nem tetszik, mert nem görög.
NEked tetszik, hála Istennek. Ennyi. Ne is ragozzuk ezt tovább, mert ennek a topiknak nem ez a témája.
Továbbra is ajánlgatom mindenkinek a NArancspartos a Sythonia félszigetes remekbe szabott fotóimat, a jövő héten kész lesz a scannelés:)))) Sassos Neked küldöm:)