Leírom, mi hogy nyaraltunk, és ha nem látjátok a különbséget, akkor már nem tudok mit tenni.
Autóval mentünk Lefkada szigetére, 2 hétre szörfözni, minimális költségvetéssel, mert nem volt pénzünk. Vittünk szendvicset, vizet az útra, egy csomó konzervet, sőt a barátom kempingfőzőt és tésztát is. Útközben megálltunk több helyen (pl.: meglátogattuk a Dodona-i jósdát). Kempingben laktunk (20EUR/nap vö. 50 EUR/nap apartmanben). Robogóval bejártuk a szigetet, strandokat, műemlékekt, és délutánonként szörföztünk. Többször ettünk étteremben[sült feta, soutzokakia, souvlaki stb.) (főleg a szomszéd sátorban lakó görög társasággal, akik szintén Athénból hoztak KONZERVEKET, NUTELLÁT stb., de ők sem ettek mindig étteremben, mert nekik is DRÁGA volt kb. 20 EUR/vacsora vö. 300 ft konzerv + 1eur kenyér + 0.89 eur ásványvíz) Szintén közeli kapcsolatba kerültünk egy német házaspárral, akik nem átallottak ott főzni (EU, kemping, főzés - ki hallott már ilyet).
Nem tudom, ez mennyire = azzal, amit idáig a műsorról leírtatok, ezt döntsétek el ti.
Ja, most jut eszembe, szintén volt ott egy másik görög csapat, azok is ott főztek, minket is megkínáltak.
Nem is értem, miért nem lakott mindenki apartmanban, hotelben (főleg az angol(!) vadkempingezők), és miért nem evett mindenki állandóan étteremben. Biztos olyan taplók, mint én, és nem nyílt fel a szemük, hogy az a nyaralási mód is ugyanannyiba került volna.
A (mi) hülyék (malakas).